MagyarEnglish
 
 
  • itk holding
spacer
  • Intertanker
  • Pandant
spacer
  • Inter traction electrics
spacer
  • Interboat
  • Intertraffic
  spacerfejlec_intertraction
PDF Nyomtatás E-mail


Társaságunk jogelődje, 2003-ban alakult, majd 2009. szeptember 1-től az ITK HOLDING Zrt. leány­vállalataként folytatta tovább működését. Legfőbb feladatunknak a kötött és nem kötött pályás, city logisztikában is használt, közúti, vasúti és vízi jár­művekbe kifejlesztett elektromos hajtások, illetve elektromotorok fejlesztését, gyártását, beépítését és értékesítését tekintjük.

Az INTER TRACTION ELECTRICS Kft. egyik veze­tő terméke a szabadalommal is védett akkumuláto­ros-elektromos hajtás, mely a legmodernebb tech­nikát képviseli, hiszen szakembereink folyamatosan figyelemmel kísérik az ágazatban végbemenő fejlő­déseket.

Az általunk fejlesztett elektromos hajtás használa­tával a járművek károsanyag-kibocsátása gyakor­latilag a nullára csökken, így a városon belüli sze­mély- és teheráru szállítás is hozzájárulhat a kör­nyezettudatos közlekedés kialakításához.

A technológia további előnye, hogy bármilyen jár­műtípusba rövid tervezési idő után beépíthető, mert a rendszer moduljai szabadon variálva elhelyezhető­ek a kiszemelt járműben.

Társaságunk természetesen már az elektromos hajtás továbbfejlesztését tervezi, amely akár tisz­ta elektromos, akár üzemanyagcellás, akár hibrid megoldásokkal a jövő közúti és vízi közlekedését, valamint egyéb közösségi szolgáltatásait támogatja.

Természetesen a mai elvárásoknak megfelelő­en MSZ EN ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer­rel dolgozunk. Cégcsoporton belül jelenleg is kivá­ló tervező-, kivitelező- és szerelő szakemberekkel rendelkezünk.


Bízunk benne, hogy Önöket is mielőbb elégedett Partnereink között tudhatjuk majd!

 
 

ITK Holding Zrt. - 1045 Budapest, Istvántelki u. 8.
Tel.: +36 1 422 1650 - Fax: +36 1 422 1651
e-mail: info@intertanker.hu - www.itkholding.hu